Lisenssi

Lisenssijärjestelmä

Kaudella 2017 liiton kilpailuissa kilpaileminen edellyttää lisenssin maksamista. Lisenssin voi ottaa joko vakuutuksen kanssa tai ilman.

Vuosittainen lisenssimaksu on 35 € urheilijaa kohti. Tämä maksu tilitetään Suomen Vesihiihtourheilu ry:lle. Lisenssitulot mahdollistavat omalta osaltaan liiton toiminnan ja osallistumisen kansainvälisiin arvokilpailuihin, sekä kilpailuihin Suomessa. Liiton varoista katetaan esimerkiksi kilpailuissa tarvittavien teknisten laitteiden ylläpitoa sekä tuomareiden kouluttautumista.

Mikäli otat pelkän lisenssin ilman vakuutusta, suosittelemme sinua joka tapauksessa hankkimaan vakuutusturvan. Huomaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa vesihiihdon kaltaisessa urheilussa tapahtuvia vahinkoja. Vesihiihto- ja wakeboard tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Lisenssin voi ostaa täältä: https://www.suomisport.fi/​

Kauden 2017 lisenssi tuli myyntiin 1.4.2017. Vakuutus on voimassa 1.4. alkaen.

Lisenssejä on tarjolla eri ikäryhmille sekä lisäksi myös harrastelisenssi, jolla pääset SVHU:n jäseneksi ja voit vakuuttaa vesihiihdon harjoittelusi. Harrastelisenssin vakuutus ei kata kilpailemista.

SVHU ry suosittelee liiton vakuutusta kaikille jäsenilleen. Sen on meille neuvotellut OP Pohjolan kanssa Suomen Olympiakomitean väki ja se on erittäin hyvä ja edullinen vesihiihdon kattava vakuutus. Vakuutusta on nyt kahta hintaluokkaa. Huomioithan, että valitessasi halvemman vakuutuksen, kattaa se vähemmän hoitokuluja mahdollisen vahingon sattuessa.

SVHU:n lisenssivakuutus korvaa myös ulkomailla (alle 3 kk:n matkat) harjoitellessa tai kilpaillessa sattuneet vahingot.

Ulkomailla aktiivisesti harjoitteleville ja kilpaileville urheilijoille suosittelemme OP Pohjolan kilpaurheilijan matkavakuutusta. Kyseisessä vakuutuksessa ei ole ylärajaa hoitokuluille, joten sen turvin voidaan vaikkapa lennättää urheilija paaripotilaana kotimaahan. Tämän vakuutuksen hinnoittelu on yksilöllinen ja siitä voi tiedustella suoraan OP Pohjolasta.

H-lisenssi (harraste) ei käy kilpailuissa. Jos kilpailet, niin valinta on A-, B- tai C-lisenssi, joka määräytyy iän mukaan. Kilpalisenssin valinta ei voi mennä pieleen, koska lisenssiä hankkiessa syötetään henkilötunnus ja tämän mukaan määräytyy mahdollinen kilpalisenssi.

Muistakaa myös kannatusjäsenyys. Liity kannatusjäseneksi 10 euron hintaan ja kannusta urheilijoitamme sitä kautta. Kannatusjäseneksi voit liittyä saman lisenssinhankinta järjestelmän kautta.

Lisenssin hankkimiseen liittyvissä ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä Olympiakomiteaan, Sari Aro: sari.aro(a)olympiakomitea.fi. SVHU:n puolesta lisenssistä vastaa Laura Lammi: laura(a)www.northwater.fi

Tuoteseloste 2017

PDF file Vesihiihtourheilu_2017tuoteseloste.pdf   (107 kB)
Vesihiihtourheilun tuoteseloste 2017 / OP Pohjola
 

Huom! Jotta voit osallistua vesihiihto, wakeboard ja barefoot-kisoihin Suomessa ja maailmalla, sinun tulee olla SVHU ry:n jäsen. Jäseneksi tulet maksamalla vähintään tuon 35€:n suuruisen jäsenmaksun tältä sivulta löytyvän Sporttirekisterin linkin kautta. SVHU on kansainvälisen liiton, IWWF:n ja E&A:n jäsen.

Muista ottaa myös vakuutus!!! Suosittelemme sitä lämpimästi, sillä aina voi sattua ja tapahtua, varsinkin kun on kyse tällaisesta vauhdikkaasta lajista! Tätä kautta saat hyvän ja kattavan vakuutuksen, joka kattaa vesihiihto, wakeboard ja barefootin harrastamisen.